Lezuhant egy Cessna repülőgép – 3 halott

Hárman meghaltak, amikor lezuhant egy motoros kisrepülőgép Budapesten, a III. kerületben, hétfőn este. Bajkó Erika, a Közlekedésbiztonsági Szervezet szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta: egy Cessna 172 típusú repülőgépet ért baleset, az elsődleges információk szerint hárman tartózkodtak a fedélzetén.

A gép délután a Farkashegyi repülőtérről szállt fel, de hogy azóta milyen útvonalat járt be, egyelőre nem tudni. A szervezet szakemberei a helyszínen vannak, vizsgálják a beleset körülményeit – tette hozzá a szóvivő.

Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, a gép a III. kerületi Taliga utca egyik víkendháza mellé zuhant le a telekre. Hozzátette: a gépben hárman utaztak, minden bizonnyal már a becsapódáskor meghaltak, de ez csak később derül majd ki, mert a testek összeégtek. A zuhanó repülőgép egy elektromos vezetéket is elszakított, ezt az elektromos művek szakemberei hozzák majd helyre – tette hozzá.

Bajkó Erika, a Közlekedésbiztonsági Szervezet kommunikációs vezetője közölte, nem lehet tudni, mi volt a repülőgép úti célja, mert repülési tervet nem adtak le. Egyébként – mint megjegyezte – abban a légtérben, ahol repült, nem is kötelező leadni ilyen iratot. A repülőgépben lévő dokumentumok nagy valószínűséggel elégtek – mondta Bajkó Erika.

Forrás: Hírszerző

Megrendelhető reprint viktoriánus képeslapok

Megrendelhető reprint viktoriánus képeslapok

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: